Nyoppstartet tømrerbedrift med fagmann med flere års erfaring.
Foretaket ble etablert av Simen Backer Larsen, som et enkeltmannforetak 2022, som holder til i Sylling i Lier Kommune i Viken.
Jobber som tømrer i større firma på dagtid, og tar små og mellomstore jobber på kveldstid, i helger og ferier. Bytting av vinduer og dører, riving og oppsetting av lettvegger og terrasser og bytting av gulv er typiske jobber jeg utfører. Kan også bistå med montering og rene rive jobber.
Bedriften er liten, så arbeidet utføres med personlig engasjement, men har likevel lang erfaring med det meste innenfor mitt fag. Jeg ønsker å være en seriøs og pålitelig samarbeidspartner, som i prosessen etterstreber høy kvalitet til riktig tid og pris. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har jeg lykkes i å etablere meg som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Derfor har jeg streng kvalitetssikring underveis og oppfølging i etterkant, som sikrer deg et optimalt resultat. Jeg ser på det som mitt hovedansvar at jobben som er gjort alltid er i tråd med avtalen som er inngått på forhånd.  

Kvalitet, ryddighet og fornøyde kunder er det jeg setter høyest. Kommer gjerne på gratis og uforpliktende befaring.